søndag 7. april 2013

Hvor er Norges beste sykepleiere

Vi kunne kanskje svart " i Sverige" for sannheten er ikke langt unna! Selv om vi har svært mange dyktige Norske vikarer, så hadde vi ikke klart oss i selskapet, eller i helse norge uten alle de dyktige svenske vikarene som jobber pendlerturnus mellom hjemlandet sitt Sverige og jobblandet Norge. Dette er sykepleiere med lang og variert erfaring fra ulike sykehus, og som nå jobber ekstra i Norge både for å tjene gode penger, og for å utvikle sitt fag i en ny og spennende retning. For det er ikke for hvem som helst å begynne som vikar i helsebransjen!

Å være sykepleier i bemanningsbyrå er "hard core" det er å hoppe inn i det ukjente, og fungere på lik linje med fast personell nærmest uten opplæring. Du skal være rimelig trygg på deg selv og ditt fag før du gjør dette, men lykkes man blir dette verdsatt både i anseelse og lønn.

Det er ingen som tjener bedre på sykepleie en MKS24 vikarer, men er man flink i faget sitt, skal man få betalt tilsvarende.

Vi tror du finner Norges beste sykepleiere i Sverige, og med stor sansynlighet jobber flere av disse hos oss i MKS24 -kvalitet går aldri av moten.

En sykepleier som brenner for sitt fag, og som er fornøyd i hverdagen og utstråler yrkesstolthet og glede i arbeidet, gir økt pasientsikkerhet og slikt smitter over på avdelingen. Dette er vår hverdag, og våre sykepleiere.

Les gjerne mer om virksomheten på egne nettsider: www.mks24.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar