søndag 7. april 2013

Best betalte sykepleiere MKS24 -kvalitet går aldri av moten

MKS24 gir mest tilbake til sykepleierene. Ledelsen har alltid vært av den klare oppfatning at det skal lønne seg å gjøre en god jobb, og de som utfører arbeidet, selve "motoren" i selskapet er alle de utrolig flinke sykepleier vikarene rundt omkring i landet!

Det skal lønne seg å levere gode sykepleiertjenester, først og fremst for den som er ute og utfører arbeidet! Administrasjonen er en viktig og nødvendig støttefunksjon, men de aller fleste av MKS24 sine ansatte reiser regelmessig ut på oppdrag selv, og har lang og bred erfaring fra Intensiv, Anestesi, og ulike krevende akuttmedisinske arbeidsplasser.

Daglig leder Kjell Matzow har selv bakgrunn fra både intensiv, anestesi og offshore sykepleier og takker sjeldent nei til et oppdrag når kapasiteten strekker til!

Etter en grundig gjennomgang av alle eksisterende avtaler, og villkår er vi igjen helt sikre på at bemanningsbyrået MKS24 -medisinsk kompetansesenter med fokus på kvalitet og pasientsikkerhet har landets best betalte sykepleiere.

En sjekk hos selskapets administrasjon vil raskt bekrefte dette. For mer info; www.mks24.no  web siden beskriver ganske nøyaktig virksomheten.

Her ligger timelønnen til en sykepleier med full ansenitet på 270,- pr time + tillegg, mens spesialsykepleiere med samme ansenitet ligger på 290,- i timelønn, også her kommer det gode tillegg på toppen om man jobber kveld/natt helg eller høytidsdager.

MKS24 har også spesialsykepleiere på privat klinikk. Dette er typisk dagkirurgi  innen ortopedi og Plastikk kirurgi. Her ligger lønnen på 310,- til 360,- pr time.

For alle satser kommer feriepenger i tillegg, og kostnader i forbindelse med transport og bosted dekkes i sin helhet av MKS24

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar