søndag 30. september 2012

Mks24 søker nye medarbeidere




MKS24 søker nye  medarbeidere
Oppdragsmengden vår vokser, og vi har nå behov for flere sykepleiere og anestesileger.

Som sykepleier innen operasjon, anestesi og intensiv med relevant erfaring eller anestesilege har du gjennom MKS24 muligheten til å ta spennende oppdrag både i privat og offentlig sektor. Er du autorisert sykepleier med erfaring fra krevende pasientgrupper og ønsker nye utfordringer? Ta kontakt allerede i dag og finn ut hva vi kan tilby deg. Vi søker også anestesileger med interesse for dagkirurgi og oppdatert kunnskap innen relevante fagområder til å melde sin interesse.

MKS24 er eneste Nordiske bemanningsbyrå som spesialiserer seg på helsetjenester som krever høy beredskap og overvåking.

MKS24 hjelper deg fra start, og loser deg trygt gjennom hele oppdraget. Du får personlig oppfølging, og personell med kompetanse for ditt fagområde bidrar til at du er optimalt forberedt til hvert enkelt oppdrag - hver gang.

Takket vårt fokus på pasientsikkerhet og standard for kvalitet i tjenesten har MKS24 på kort tid blitt ledende leverandør av innleid helsepersonell til privat sektor. Dette bidrar til at vi har de beste kandidatene, og de mest fornøyde kundene.

Er du trygg på ditt fagområde, jobber selvstendig og serviceorientert, så kan du være vår neste kandidat for oppdrag.  

Vi har behov for personell som ønsker å arbeide på ulike steder i Norge, og som i perioder har ledig kapasitet til dette. Send oss en kortfattet CV til: vakt@mks24.no, og les mer om våre tjenester på: www.mks24.no Du er også velkommen til å ringe vår administrasjon. Velg selv den kontaktmåten du foretrekker.


- Kvalitet går aldri av moten -

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar